Termeni si conditii

www.coroanafunerara.info ofera servicii sub forma urmatorilor termeni si conditii. Prin accesarea, vizualizarea produselor si serviciilor de pe acest site indicati faptul ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

1. Garantia calitatii coroanelor funerare, jerbelor funerare si aranjamentelor funerare:
Floraria noastra lucreaza cu oameni dedicati care alcatuiesc aceste aranjamente cu pasiune si placere fapt care ofera garantia unor produse si servicii de calitate. In situatiile in care nu sunteti pe deplin multumiti de calitatea produselor si serviciilor oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati.

2. Produse si servicii oferite
www.coroanafunerara.info ofera spre vanzare aranjamente funerare, coroane funerare si jerbe funerara. Toate produsele si serviciile de pe acest site sunt prezentate si descrise pe pagina fiecarui produs. Fiecare produs de pa acest site va fi insotit de un mesaj funerar, acest serviciu fiind oferit gratuit.
Produsele prezentate pe acet site sunt ilustrate in fotografii realizate in atelierul nostru. Aceste fotografii au titlu de prezentare, iar produsul final poate fi usor diferit fata de cel prezentat in fotografie. Cu toate acestea, floraria noastra va ofera garantia ca respecta descrierea produselor si anume numarul de flori folosite in realizarea coroanelor si jerbelor funerare si aspectul general al acestora.
Preturile produselor de pe acest site nu contine TVA. Pentru livrarile din Judetul Bucuresti preturile prezentate includ si livrarea. Toate preturile produselor de pe acest site pot fi modificate de-a lungul timpului.

3. Mod comanda produse
Comenzile se realizeaza in primul rand telefonic. Dupa ce ati ales produsul si ati facut comanda telefonica trebue sa completati si sa trimiteti formularul de comanda care include date despre produs, adresa de livrare si date de contact ale clientului.
Fiecare produs de pe acest site are un cod de produs care trebuie introdus in formularul de comanda. De asemenea trebue sa va alegeti si mesajul funerar care va insoti produsul.
Datele personale care trebuiesc completate in formularul de comanda sunt folosite doar in scopul livrarii produselor. Va rugam sa completati cu atentie aceste date tocmai pentru a nu intampina dificultati in ceea ce priveste livrarea produsului. In cazul in care aceste date sunt completate gresit nu ne asumam neonorarea comenzii. Datele personale copletate in formularul de comanda au caracter confidentialsi informativ si vor fi folosite doar in scopul livrarii produselor.

4. Modificarea si anularea comnzii
Acceptam modificarea sau anulearea comenzilor, insa acest demers trebue facut cu cel putin 3 ore inaintea orei de livreare. Comenzile nu mai pot fi modificate sau anulate dupa acest termen deoarece comenzile incep a fi realizate, in general, cu trei ore inainte de efectuarea comenzii. Acelasi numar de ore este valabil si pentru modificarea adresei de livrare.
Eventualele reclamatii in ceea ce privesc produsele si serviciile oferite se pot realiza telefonic sau in rubreca de contact de pe acest site. Floraria noastra face toate eforturile pentru a se asigura ca primit servicii si produse de cea mai buna calitate pentru a evita situatiile neplacute de ambele parti.

5. Livrarea
Livrarea tuturor produselor de pe acest site este gratuita in Bucuresti si Judetul Ilfov. Livrarile se realizeaza prin curieri proprii.
Termenul de livrare este in general de 2 ore insa acest termen poate avea o marja de eroare de aproximativ 20-30 de minute in functie de traficul din oras. In general in orele de varf din circulatie acestaeste intervalul cu care vor fi depasite cele doua ore.
Livrarile se pot realiza de asemenea si pentru o perioada de timp mai indepartata, neexitand o anumita limita(poate fi o saptamana o luna..), in functie de anumite evenimente la care veti participa.

6. Modul de plata
In general plata se realizeaza in numerar la livrare. La cererea clientului plata se poate realiza si prin cont bancar sau prin Western Union.

7. Returnarea si inlocuirea produselor
Produsele pot fi inlocuite sau returnate doar in momentul primiri daca aceste produse nu corespund din punct de vedere estetic sau din alte motive.
Produsele nu se vor inlocui sau returna dupa efectuarea comenzii conform legislatiei romane in vigoare. Produsele perisabile nu se pot returna, alimentele si florile sunt considerate produse perisabile.

8. Metode de contact
Putem fi contactati in primul rand telefonic la numerele de pe acest site. In cazul in care doriti sa ne lasati un mesaj multumire sau reclamatii puteti utiliza si formularul de contact din pagina de contact de pe acest site.
Oferte speciale